Home Bio Gigs Media Stageplan Nieuws Like us on
   

Recorded at Stable Studio Arnhem:

Hold on

I put a spell on you

Breaking up somebody's home

Window of my eyes

Born under a bad sign

logo
Recentie Pedro Waldenaar - Apeldoorn Direct

This is the Blues; deze band speelt de blues zoals deze bedoeld is: melancholisch, verlangend, uitdagend, subtiel en het rauwe
leven verwoord in muziek en zang. Deze band vertolkt precies de feeling; het gevoel wat blues heet. Deze band roept
beelden op in het hoofd, roept het gevoel op in het lichaam dat ‘vervoering’ heet. Aan hun muziek en zang is te horen dat zij jarenlange ervaring hebben en dat het werkelijk rasmuzikanten zijn.

De zeskoppige formatie is goed op elkaar ingespeeld en is soepel in de performance. De eigenzinnigheid straalt er vanaf.
Stampend, ronkend en doordesemd met de heerlijke stem van de frontvrouw Louisa word je ondergedompeld in een warm bad, dat in feite nauwelijks voorstelbaar is op een maandagavond. De werkweek is nog maar nauwelijks een dag oud en het lijkt, door deze band, alweer weekend.

Deze band laat je de dagelijkse zorgen vergeten en ik moet onmiddellijk denken aan dat nummer van ‘Forever Young’ je voelt je met deze band altijd jong; leeftijd telt niet. Een song als ‘I Put A Spell on You”’wordt met volle overgave gezongen; het is daadwerkelijk of de band en de zangeres eeuwig verliefd op elkaar zijn.

Ontzettend genoten van de muziek en ik denk dat menig caféhouder jaloers mag zijn op zo’n enorm publiek. Een bijzondere avond, die me nog lang zal heugen.